Beoordelingen van De Schnitzelfabriek Waalwijk

Recente recensies van De Schnitzelfabriek Waalwijk

4 sterren na 11 reviews

, 22-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker en een snelle bezorging we hebben genoten en zeker voor herhaling vatbaar. 👍👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had al een paar keer over de schnitzelfabriek heen gescrold in de thuisbezorgd app. Nadat ik de afgelopen maanden met Corona al zo vaak bij mijn standaard restaurants besteld had, wilde ik eens iets nieuws proberen. Ik ben blij verrast met de Schnitzelfabriek. De friet was lekker en helemaal niet slap. De New York schnitzel is zeker een aanrader, die ga ik ook zeker vaker bestellen. De coleslaw was naar mijn mening weinig, maar de smaak was goed. Conclusie: Ik ga hier zeker vaker bestellen.

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

snelle bezorging lekker en voldoende eten voor een normale prijs

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De schnitzels waren droog en bijna geen smaak aan het vlees

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede schnitzels, van mij mag er wel wat meer saus bijzitten (in principe genoeg groente in de saus, heb het echt over de saus)

, 07-02-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Geen aanrader eten was koud had kip snitzel besteld kreeg een varkens snitsel . Formaat snitzel viel tegen kan voor minder hier in de snackbar een grotere en betere snitzel krijgen met friet. friet was koud en hard er zat geen atjar bij . Koude blikjes drinken stonden tegen het warme eten daardoor warme frisdrank en koud eten . Eerste en laatste keer dat ik er besteld heb ruim 18 euro weg gegooit

, 23-12-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De Texas burgers waren weer als vanouds lekker! Bezorging exact op het aangegeven moment.

, 11-11-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zeer tevreden en zeker voor herhaling vatbaar, complimenten goed verzorgt

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-09-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kleine tip: zet even op het bakje K (kip) of V (varken) oid

, 22-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg goed alleen was de satesaus met uitjes er niet bij En debezorging was ook ook goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-07-2019

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg duur en kwaliteit ver te zoeken ... Bezorging redelijk.. Word geen 2de keer meer